Maalaustyöt Teiskosta käsin Tampereen alueella

Varaa aika ilmaiseen kartoituskäyntiin!

Pintaremonttia suunnittelevalle myös maalauspalvelut voivat tulla tarpeeseen. Uusi pinta ja väri elvyttävät ja tuovat uutta eloa ja puhtia väsähtäneeseen tilaan. Hoidan erilaiset maalausurakat, tapetoinnin ja laminaatin asennuksen erilaisissa tiloissa, ulkona tai sisällä, omakotitalosta pihamökkiin. Sinä voit keskittyä vain ihastelemaan uutta ilmettä. 


Kiinteistöhoito- ja remontointi Esa Sivusalo suunnittelee ja toteuttaa maalaustöiden lisäksi muut pintaremontoinnin tehtävät. Hoidan kiinteistönhuollon työt ja pienet pintaremonttikohteet sisätiloissa ja ulkona. Toteutan projektisi, kuten maalaustyöt, Velaatassa sijaitsevasta toimipisteestäni Teiskon ja koko Tampereen alueella. Pääosin asiakkaitani ovat yksityistaloudet, jotka tyytyväisenä saamaansa palveluun päätyvät tilaamaan sen toistuvasti. Kattavat palveluni pitävät sisällään kiinteistöjen sisätilamaalaukset, kiinteistöjen ulkomaalaukset, tapetointityöt, laminaattilattia-asennukset ja kiinteistöjen Omatalkkari-palvelut. Minulle asiakas on tärkein, toteutetaan unelmasi yhdessä!

Onnistunut maalausprojekti vaatii pintaremontoinnin ammattilaisen

Toteutan maalaustyöt ammattitaidolla Teiskossa ja koko Tampereen alueella.


Maalausjäljen lopputulokseen vaikuttaa se, millaisilla välineillä työ on tehty. Osa ammattilaisen osaamista on työn oikeanlainen toteuttaminen, ja toinen osa on oikeanlaisten työvälineiden ja materiaalien valinta.


Jäljen tasaisuus ja lopputuloksen laatu ovat molempien tekijöiden summa. Kokemuksella ja ammattitaidolla toimiva tekijä löytää oikeanlaiset ratkaisut jokaiseen tilanteeseen. Rautainen ammattitaito onkin salaisuuteni toivotun lopputuloksen saavuttamiseen, joka kerta.

Laminaattilattiassa ammattitaitoinen asentaminen ja materiaalin laatu ratkaisevat

Tarjoamistani palveluista laminaattilattioiden asentaminen on yksi yleisimpiä. Laminaatti on monikäyttöinen materiaali, jonka asentaminen etenee verrattain nopeasti. Tampereen alueella laminaatteja asennetaan tasaiseen tahtiin juuri näiden ominaisuuksien ja sen kulutusta kestävän pinnan vuoksi.


Parhaan kestävyyden ja kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi ammattilaisen asentama laminaatti on varmin ratkaisu. Sinun ei tarvitse kurtistella kulmia, kun annat laminaatin asentamisprojektin osaaviin käsiin. Hoidan kauniisti ja ammattitaitoisesti nurkat ja muut hankalat paikat. Autan myös suunnittelussa, jotta saat varmasti oikean määrän materiaalia.


Käytössäni on myös kaikki tarvittavat työvälineet parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kun pintaremontti on saatu tehtyä valmiiksi, astuu tärkeämpään asemaan huolto ja kunnossapito.

Lue lisää kiinteistönhuoltopalvelusta

Maalaus kiinteään hintaan Pirkanmaan alueella

Seinä, huone, kaksio - vai jokin muu?

Teen maalaukset aina kiinteään, ennalta sovittuun hintaan!
Oletko ostamassa uutta asuntoa? Vai myymässä / vuokraamassa nykyistä?
Teen sisämaalaukset & tapetoinnit kiinteään hintaan neliöiden mukaan. Perushintaan kuuluu seinien maalaus maalarinvalkoiseksi, lisähinnasta voit ostaa katon maalauksen ja tehosteseinän maalauksen ja/tai
tapetoinnin. Työn hinnasta kotitalousvähennysoikeus.

Asunnon maalauksen hinnat
Seinän/seinien pinta-ala:


 • max 20 neliötä - EUR 550;-
 • max. 35 neliötä - EUR 890;- 
 • max. 50 neliötä - EUR 1790;-
 • max. 70 neliötä - EUR 2790;-

Maalaustyön toimitussisältö ja ehdot:

 • Työ koskee seiniä kuivissa tiloissa
 • Naulanreikien yms. kittaus
 • Pohjamaalaus korjattuihin kohtiin
 • Pintamaalaus kertaalleen maalarinvalkoisella tai asiakkaan valitsemalla sävyillä
 • Nurkat tiivistetään akryylillä maalauksen jälkeen tarvittaessa
 • Loppusiivous (imurointi, lattian kevyt pesu)
 • Ei sisällä kattoja (lisähinnasta)
 • Max. huonekorkeus 2,7 m
 • Ei sisällä tapetinpoistoa. Jos seinässä tapetti, voidaan maalata tapetin päälle tai poistaa lisähinnasta
 • Ei ostettavissa asuntoihin, joissa tupakoitu
 • Asunnon oltava täysin/tai riittävän tyhjä
 • Ei sisällä väliovia, kaappeja tai komeroita